If you can dream it, you can do it

Jeg har mange drømme- og mange ting jeg gerne vil. Men til tider tager jeg også bare selv i bare at sige “ih, det kunne godt nok være fedt at prøve det” elller “det skal jeg prøve en dag”. Nogle gange bliver det bare ved tanken- og det synes jeg faktisk er lidt ærgerligt!

Så jeg har besluttet mig for at lave en liste. Simpelthen en liste over ting jeg gerne vil opnå. Jeg har valgt at gøre det således at min liste hedder “30 things to do before 30”, hvilket ja som navnet antyder, 30 ting som jeg gerne vil nå inden jeg bliver 30. Nu er jeg “kun” 27, så der er 3 år til, hvilket måske kan lyde som en ret stor tidshorisont. Men de mål jeg har sat mig (eller ting jeg gerne vil) er heller ikke lige noget jeg opnår på en måned. Der er store og små ting på listen, og også nogle træningsrelateret.

288019338638658110_JYOCb6fW_c

For nylig faldt jeg over en hjemmeside, som hedder “Day zero” (du finder siden her). Det er et online community, hvor man kan lave sine egne lister over ting man gerne vil opnå og se andre folks lister og om de har opnået dem (når målet er opnået, kan man uploade et billede af det, som “bevis” på at man har gjort det). Det er en super inspirerende hjemmeside og man kan også få ideer til sine egne lister. F.eks. har de en liste som hedder “10 health and fitness challenges to get you off the couch”. På listen står blandt andet:

– Complete a 100 push-up challenge
– Complete a 30 miles in 30 days
– Do a 30×30 challenge (30 minutes of physical activity for 30 days)

Tjek selv listen ud her.

Jeg er fan af lister! Som jeg skrev i et tidligere indlæg: Et mål er bare et ønske indtil du har skrevet det ned! Og det virker i høj grad for mig at tænke sådan. Ellers går dagene bare med hverdagens rutiner, og før man får set sig om er man 50 år og ville ønske at man havde gjort alle mulige ting mens man var ung :p Ej, måske lidt overvurderet, men dagene går altså rigtig hurtigt.
Hvis man skriver sine mål/drømme ned, så er det et commitment til en selv og så bliver det mere realistisk. For nu har man jo “lovet sig selv det”. Det står jo lige der, sort på hvidt på papiret. No excuses! Af træningsrelateret ting har jeg disse på min liste:

– Gennemføre en halvmarathon
– Gennemføre en 30-days bikram challenge (Bikram yoga hver dag i 30 dage)
– Genneføre en 100 push-up challenge
– Squatte min egen kropsvægt
– Prøve pole-dancing
– På yogaferie med daglig meditation og yoga (Bali f.eks.)

Glæder mig ekstremt meget til sidstnævnte punkt, hehe. Nå, nok om lister og videre til dagens træning! Jeg lavede:

4 sæt skulderpres
3 sæt lateral raises
3 sæt upright row
3 sæt push downs
4 sæt skull chrusher (elsker virkelig den her øvelse)
3 sæt brystpres med håndvægte
3 sæt armbøjninger

5 km løb

Løb var på løbebånd og jeg kan godt mærke at jeg er ved at være godt og grundig træt af det løbebånd. Vil 10 gange hellere ud i naturen (eller natur og natur, det er trods alt Valby jeg bor i, men så udenfor i hvert fald :p). Tiden flyver afsted når jeg løber udenfor, mens på løbebåndet kigger jeg nærmest ned på uret hver 4. minut. Så næste tur må blive i naturen (udenfor that is).

86764730293089311_6KnE1jvI_c

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: